Добрый день, Коллеги. Важное сообщение, просьба принять участие. Музей Ферсмана ищет помощь для реставрационных работ в помещении. Подробности по ссылке

Техніка і технологія переробки гірських порід / Техника и технология переработки горных пород

Автор(ы):Білецький В.С., Кравец В.Г., Смирнов В.О., Терентьєв О.М., Чала О.М.
Издание:Киев, 2019 г., 315 стр., УДК: 622.35.06 (075.8)
Язык(и)Украинский
Техніка і технологія переробки гірських порід / Техника и технология переработки горных пород

Книгу складено на основі новітніх технологічних і технічних розробок та практичного досвіду в області переробки корисних копалин з метою їх використання в різних галузях будівельної справи. В ній подається опис технологічних схем переробки і збагачення корисних копалин з приділенням особливої уваги різновидам продукції, розрахункові технологічних схем та вибору техніки дробарно-сортувальних заводів.

Викладено теоретичні основи і технологія процесів збагачення корисних копалин. Розглянуто основні конструкції технологічного обладнання, його принцип дії і технологічні характеристики. Викладено методи контролю технологічного процесу і базисні положення охорони навколишнього середовища.

Навчальний посібник відповідає програмі навчальної дисципліни "Техніка і технологія переробки гірських порід", призначений для здобувачів ступеня бакалавра за спеціальністю 184 "Гірництво" та буде корисним фахівцям з гірничо-видобувних підприємств.

ТематикаОбогащение и переработка руд
Скачать
Внимание! Если Вы хотите поделиться с кем-то материалом c этой страницы, используйте вот эту ссылку:
https://www.geokniga.org/books/21814
Прямые ссылки на файлы работать не будут!
685.48